Bestuurders van Stichting Gezi(e)n worden

Even voorstellen… het bestuur van stichting Gezi(e)n worden!

Wie ben ik?
Martha van Dieren-van der Linde (1983). Ik ben getrouwd met Arjen en samen hebben we 3 zoons. Bas (2007), Thom (2009) en Jop (2012). Ik woon in Zwolle, in de wijk Stadshagen en werk als personeelsadviseur bij een administratiekantoor voor het onderwijs. Naast mijn werk en gezin vind ik het leuk en fijn om me voor andere mensen en initiatieven in te zetten. Creatief bezig zijn is iets wat helemaal bij mij past, vooral Pinterest afspeuren naar leuke DIY projectjes.

Waarom ben ik zo enthousiast over de stichting?
Toen ik hoorde van Stichting gezi(e)n worden werd ik direct enthousiast. Super mooi om te zien hoe Rik en Ilja dit oppakken. Ik weet nog goed dat als je moeder wordt, er veel op je af komt. Wat fijn als er dan mensen om je heen staan die je hierin willen ondersteunen!

Wat wil ik graag betekenen voor de stichting?
Ik hoop dat ik door praktisch mee te denken en me in te zetten voor de stichting een ondersteuning mag zijn voor Rik en Ilja en de (aanstaande) moeders.

Mijn rol in het bestuur?
Ik ben voorzitter van het bestuur, spring bij waar nodig en houd me verder bezig met de PR en het vinden van vrienden van de stichting/ donateurs.

IreneWie ben ik?
Irene Sietzema-Spoelstra (1984). Ik woon in Stadshagen in Zwolle. Samen met mijn man Johan heb ik 3 lieve kinderen. Ik werk in de verslavingszorg als verpleegkundige op de behandelafdeling. Ik vind het fijn om voor mensen te zorgen en een luisterend oor te zijn en mee te denken hoe ze hun leven weer op de rit krijgen. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af en ga ik er graag op uit met mijn gezin.

Waarom ben ik zo enthousiast over de stichting?
Het idee van Rik en Ilja om jonge moeders op te vangen die wat extra zorg en aandacht goed kunnen gebruiken vind ik fantastisch. Dit draag ik een warm hart toe omdat ik weet dat deze meiden het pittig kunnen hebben en dat het dan erg fijn voor ze is om op iemand terug te vallen. Ze moeten ineens volwassen en moeder worden met veel verantwoordelijkheden, ik gun ze dat ze daar hulp en steun maar ook gezelligheid en warmte bij krijgen. Daar wil ik graag bij mee denken en helpen.

Wat wil ik graag betekenen voor de stichting?
Ik wil de tienermoeders graag laten voelen dat ze er niet alleen voor staan, ze waardevol zijn en hun een veilige en warme plek geven waar ze steun kunnen krijgen. Vanuit hier kunnen ze dan zoeken naar een plek in de samenleving waar ze zich goed voelen.

Mijn rol in het bestuur?
Mijn man is handig in financiën, samen met hem ben ik penningmeester, maar ik doe ook graag aan de PR en zamel spullen in voor de (a.s.) moeders.

Wie ben ik?
Tanja Hofsink (1965), getrouwd met Richard. Samen hebben we drie prachtige kinderen gekregen, die inmiddels volwassen zijn. In het verleden heb ik in de zorg gewerkt, gevolgd door zeven mooie werkjaren bij Stichting Present. In 2015 ben ik voor mezelf begonnen als Opruimcoach. Ik vind het fijn om mensen te stimuleren en mee te genieten van hun opgeruimde huis, hoofd en gevoel. Ook in het dagelijks leven vind ik het fijn om mensen te ontmoeten door samen iets te doen. Verder hou ik letterlijk van huis- tuin- en keukendingen!

Waarom ben ik zo enthousiast over de stichting?
Via Stichting Present heb ik Rik en Ilja begeleid toen zij als gezin een tijdelijk netwerk vormden voor een tienermoeder en haar kindje. Mooi om nu ook via stichting Gezi(e)n worden de passie van Rik en Ilja voor jonge moeders verder te volgen en vorm te geven. Jonge moeder die op zichzelf aangewezen zijn, zullen veel baat hebben bij het warme gezin van Rik en Ilja. Via hen kunnen zij de extra steun ontvangen die ze zo hard nodig hebben in hun moeilijke situatie.

Wat wil ik graag betekenen voor de stichting?
Vanuit het bestuur wil ik graag meedenken met Rik en Ilja in wat zij tegenkomen op hun weg als steungezin voor jonge moeders. Op deze weg zal ik hen graag praktisch steunen, stimuleren en bemoedigen wanneer het nodig is.

Mijn rol in het bestuur?
Als secretaris verzorg ik in- en uitgaande post en ook de agenda en notulen voor de vergaderingen.

Wie ben ik?
Ik ben Petra Cataneanu-den Ouden en ben getrouwd met Valentino. Samen hebben we vier kinderen; Nathan (1999), Naomi (2001), Sabina (2004) en Gideon (2006). Een hoop gezelligheid en leven in huis. Ik werk als kraamverzorgende in het Isala Ziekenhuis op de kraam- en verlosafdeling.

Waarom ben ik zo enthousiast over de stichting?
Tienermoeders die een kindje krijgen en daarbij een nieuwe fase van hun leven ingaan met de zorg en verantwoordelijkheid voor hun kindje. Onmisbaar is dan denk ik dat zij mogen weten, voelen en ervaren dat ze er niet alleen voor staan! Stichting gezien worden kan hen daarbij helpen, mooi vind ik dat ik daar een klein steentje aan bij mag dragen. Ik hoop dat de tienermoeders door de zorg, liefde en aandacht van o.a. Rik & Ilja en hun gezin, de omgeving en de stichting gezien worden, mogen groeien in hun moederschap, zelfbeeld en stabiliteit in hun leven.

Wat wil ik graag betekenen voor de stichting?
Ik kan de stichting (praktische) steun en ondersteuning geven en meedenken in bepaalde dingen. Op deze manier hoop ik bij te kunnen dragen dat tienermoeders geholpen worden, zich geliefd en gezien voelen en de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan.

Mijn rol in het bestuur?
Ik ben algemeen lid van het bestuur en zal dat gaan oppakken wat op mijn pad komt en vraag naar is.